Despre livrare

Livrarea, un serviciu esențial

Livrarea produselor este la fel de importantă ca și procesul de cumpărare. Din acest motiv am ales să lucrăm cu trei companii de curierat astfel încât clientul poate alege în funcție de destinație și preferințe personale varianta cea mai convenabilă. Prețurile de livrare sunt afișate la vedere și nu există costuri ascunse. Livrarea produselor aflate pe stoc se face în 24 de ore de la preluarea comenzii în cazul depunerii ei până la ora 14:30. Livrarea se face doar pe teritoriul României.

Livrarea prin curier rapid

Comenzile depuse pana in ora 14:30 si confirmate telefonic se vor livra a doua zi. In functie de localitatea de destinatie livrarile incep de la ora 8 dimineata. Dupa efectuarea livrarii de catre noi vom trimite pe email fiecarui client un numar AWB prin care puteti urmarii traseul coletului. Curierul trimite un SMS destinatarului cu planificarea livrarii. Este importan sa raspundeti la telefon in timp util pentru intra in posesia coletului in timp util.

Comenzile de sambata si duminica

Comenzile de sambata si duminica sunt livrare dupa confirmarea de stoc luni si vor ajunge la destinatie marti.

Livrare sambata

Livrarea coletelor in ziua de sambata se face la cerere dupa confirmarea telefonica. Exista exceptii referitor la localitatile unde curierul poate livra sambata. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic : 0733686320 sau pe email : gardens.oradea@gmail.com