Returnarea produselor


Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe gardentec.ro in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor, legislatia se aplica doar persoanelor fizice. Daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin e-mail (puteti de asemenea sa completati formularul de mai jos) sau telefonic.

In cazul in care doriti returnarea produsului cumparat din magazinul online gardentec.ro cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in maxim 15 zile calendaristice de la retur.

Produsul returnat
:

1. NU
 trebuie sa fie deteriorat;
2. NU
 trebuie sa fi fost montat si demontat (de exemplu ruperea plasticului cu care au fost sigilate partile componente);
3
. NU trebuie sa contina urme de utilizare;
4.
Trebuie sa fie returnat in ambalajul sau original (nedeteriorat) cu toate accesoriile si etichetele intacte. Va rugam ca la returnare sa ambalati corespunzator produsul (intr-un ambalaj extern) astfel incat pe ambalajul original sa nu se lipeasca de catre curier sau de alt cineva etichete si sa nu se faca inscriptionari.
5.
Trebuie sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat (factura, garantie, manual instrctiuni,etc.);

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne de utilizare (montaj/demontaj) si nu poate fi vandut ca  produs nou ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului sau de a percepe o taxa de 30% din pretul produsului din momentul cumpararii.
Daca produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dvs. (model, culoare, etc.), costul de retur (sau schimbare) al produsului este suportat in intregime de noi (gardentec.ro).
Daca produsul prezinta defecte de fabricatie sau componente lipsa in colet, va rugam sa va adresati echipei gardentec.ro, in aceasta situatie fiind vorba de un caz de garantie.
Pentru orice detalii sau nelamuriri va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.

Pentru returnarea produselor va rugam completati formularul de aici.
Pentru garantii va rugam completati formularul de aici.

ATENTIE!!! Nu primim RETUR produsele folosite sau care au fost montate si apoi demontate.